Skip to content
PeriodTimesDuration
Teachers Arrive 7:50 am
First Bell - Students Enter Building 7:58 am
1st Period 8:03-8:53 am 50 minutes
2nd Period 8:57-9:47 am 50 minutes
3rd Period 9:51-10:41 am 50 minutes
4th Period (snack) 10:45-11:38 am 53 minutes
5th Period/Lunch 11:42-1:22 pm 70 minutes
1st LUNCH 11:42-12:12 pm 30 minutes
2nd LUNCH 12:52-1:22 pm 30 minutes
6th Period 1:26-2:16 pm 50 minutes
7th Period 2:20-3:10 pm 50 minutes
Final Bell - Students Dismissed 3:10 pm
Teachers Dismissed 3:20 pm